Sztárok

Döbbenetes - Ez a magyar férfi tökéletesen tudja utánozni Zalatnay Cini hangját

A britek Janis Joplinéhoz hasonlították a hangját.

Londoni lemezfelvételek

Zalatnay Sarolta senkiével össze nem téveszthető, rekedtes hangját ezer közül is megismernénk, ám az énekesnőnek mégis van egy tökéletes helyetettese. A hatvanas években Cini sokszor koncertezett külföldön is, köztük Londonban is, ahol egy népszerű szórakozóhelyen rendszeresen fel is lépett. Az énekesnő gyakran csak felugrott a mikrofonhoz, és bemutatkozott, hogy ő Red Star Sarolta, vagyis Vörös Csillag Sarolta, és kieresztetet a hangját, melyet a londoniak Janis Joplinhoz hasonlítottak. Cini azonban nemcsak korncerteket, de lemezfelvételeket is készítette a brit fővárosban, ám a Bors szerint nem minden dalnál az ő hangja csendül fel a korongokon.

Lapozz tovább!

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A sötétzöld levelű növény az egészségre gyakorolt számos pompás hatásáról közismert.
Sztárok
Nem titok, hogy Katalin és Károly között különösen szoros kapcsolat és kötelék van, azt azonban csak kevesen tudják, hogy Katalin több alkalommal is segített apósának, hogy az uralkodó...
Fashion&Beauty
Pénteken lezajlott a Miss World Hungary válogatója, ahol több száz lány vonult fel a zsűri előtt. A szépségversenyben először vesz részt zsűritagként az egykori szépségkirálynő, Annoni Zita.