Utazás

Brit metal és ausztrál hard rock érkezik a 2019-es FEZEN-re

Idén is érdemes lesz elmenni a székesfehérvári fesztiválra.

Az AC/DC trónörökösei beveszik a FEZEN-t

Az O'Keeffe testvérek nem nagyon titkolják, hogy kik voltak a zenéjükre legnagyobb hatással, a nagy előd AC/DC-hez hasonlóan szintén ausztrál Airbourne a hetvenes évek rockzenéjét tölti újra a kétezres évek lendületével, olyan koncertélményt nyújtva, ahonnan egy hard rock rajongó sem távozhat csalódottan. A fesztivál beköltözőnapján egészen biztosan annyi energiával töltik fel a közönséget, ami könnyedén kitart a fesztivál vasárnap reggeli zárásáig.

Az ausztrál hard rock brigád riffben úszó rock and rolljánál sokkal megtervezettebb, "színpadiasabb" koncertet várhatunk a brit Cradle Of Filth-től. Dani Filth és zenekara közel 30 éve csomagolja horrorköntösbe extrém metal zenéjüket, így mára a sokkolás valóban kifinomult eszköztárával rendelkeznek. Különleges zenekar az övé, rétegzenéjük ellenére is helyet kapnak a mainstream zenei magazinokban és a fesztiválok színpadain. Július 26-án borzonghatunk a Cradle Of Filth vezetésével.

Az első fecskék után hamarosan érkezik a többi is, még idén is jelentkezünk újabb nevekkel, nem csak a keményebb stílusokból. A korábbi évekhez hasonlóan 2019-ben is egyaránt megtalálható lesz a rock-metal és a pop-rock stílus a koncertek repertoárjában. Már kaphatók a bérletek és a napijegyek is a fesztiválra, és karácsony előtt extrakedvezménnyel juthatnak hozzá.

Kevesebb, mint egy hónap van hátra és a húrok közé csapnak.

Leadfotó: facebook.com/FEZENFesztival

Oldalak

Utazás
Lifestyle
A körömrágás az egyik leggyakoribb rossz szokás, ráadásul roppant nehéz megszabadulni tőle. Ám szerencsére ez még nem jelenti azt, hogy ne léteznének olyan megoldások, melyek nagy segítséget...
Sztárok
Ha Tóth Gabi és Krausz Gábor még együtt lennének, akkor valószínűleg az utóbbinak nagy beleszólása lett volna, hogyan is nézzen ki a konyha.
Sztárok
Különleges végső nyughelyet választottak Vágó Istvánnak. A szerettei úgy döntöttek, hogy nem akarnak számára nyilvános sírhelyet.