Home&Design

Eladó: Less be Jennifer Aniston és Brad Pitt szerelmi fészkébe!

Pazar környezetben éltek.

Eladó a házuk

Ismét meghirdették azt a gyönyörű Beverly Hills-i házat, ami egykor Jennifer Aniston és Brad Pitt szerelmi fészke volt. A pár 2001-2006-ig élt a hatalmas villában, válásuk után egy évvel pedig megváltak az ingatlantól. Anno ők 13,5 millió dollárért vásárolták meg, most azonban 49 millióért juthat hozzá az újabb tulajdonos. A kecó elég durva, meg is renoválták kicsit. Lenyűgöző környezetben fekszik, az enteriőr is magáért beszél. Tágas terek, otthonos hangulat, modern, mégis hagyományos stílus keveredése jellemzi a belső tereket. Van benne kondi, bár, moziszoba, óriási medence és minden, ami egy igényes hollywoodi A-listás duónak járja. A csodát egyébként Frederick March építette, a dizájnt pedig Wallace Neff álmodta meg. Hoztunk néhány fotót, nézz körül!

Jennifer és Brad 2001 és 2006 között laktak ebben a csodálatos házban. Nincs olyan ember, aki ne költözne be szívesen, de ki kell perkálnia legalább 13 milliárd forintot.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Profimedia - RedDot

Oldalak

Home&Design
Lifestyle
Ha komoly kapcsolatra vágysz, és nem szeretnéd, hogy összetörjék a szíved, akkor érdemes kerülnöd egy bizonyos csillagjegy szülötteit, ők ugyanis azok, akik "virágról virágra" szállnak, és hamar...
Sztárok
Eva Longoria egy cseresznyepiros pánt nélküli ruhában mutatta meg, hogy még mindig pont olyan lenyűgözően fest, mint a húszas évei legelején.
Lifestyle
Az éticsigák és a meztelen csigák rengeteg kárt tudnak okozni a kertben, és van egy bizonyos dolog, amit ha rendszeresen csinálunk, csak még több fog megjelenni belőlük, éppen ezért érdemes...