Sztárok

Belefogyott a fájdalomba! La Toya Jackson nem bírja a fivére körüli botrányt

Nincs jó állapotban Michael Jackson 62 éves nővére.

Megviselte, ami történt

La Toya Yvonne Jackson amerikai énekesnő az ötödik testvér a Jackson családban, Michael Jackson legkedvencebb testvére volt. A 62 éves popsztár az utóbbi hónapokban kerülte a nyilvánosságot az elhunyt öccse körüli pedofilbotrány miatt, azonban a 26. Race to Erase MS Gálán mégis megjelent. Az eseménynek a Beverly Hills Hotel adott otthont, ahol a hírességek vörös szőnyegen mutathatták meg magukat. La Toya sietősen vágott végig a fotófal előtt, de néhány fotó róla is elkészült. Az egykor gyönyörű énekesnő megrázóan fest, plasztikai műtéteinél csak a kórosan vékony testalkata ijesztőbb.

A két testvér elválaszthatatlan volt

Lapozz a fotókért!

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Gyakran hirtelen jön a szerelem, és ilyenkor vak is tud lenni. Ennél a pontnál nehéz felismerni, hogy te kaptad az alárendelt szerepet a kapcsolatban.
Sztárok
Millie Bobby Brown kislányként robbant be a köztudatba, debütálása óta viszont már jó pár év eltelt, ő pedig mostanra igencsak vonzó fiatal nővé érett.
Sztárok
Vilmos herceg nemrég fontos eseményen vett rész, ahol felesége, Katalin hercegné, illetve közös gyermekeik nem tudtak megjelenni, de még így is gondoltak rájuk.