Lifestyle

Első munkanapján beégett a srác, mert így írta alá a céges e-mailjét

A főnöke kiakadt.

Új munkahely

Semmi nem annyira izgalmas, mint amikor az új munkahelyeden elküldöd az első e-mailt, és a neved alatt az aláírásban ott szerepel a pozíciód, valamint természetesen a cég. Egy pasi azonban csúnyán beégette magát már az első napján, amikor olyan plusz dolgot is beleírt a szignatúrájába, amivel kiverte a biztosítékot a főnökénél. A felettese - aki egy nő volt - a Mumsnet nevű fórumra vitte a sztorit, hogy megossza tapasztalatát és gondolatait a többi felhasználóval az esetről, és kikérje a véleményüket.

"Van egy új kollégám, aki úgy állította be a céges aláírását, hogy a neve és a pozíciója alatt az összes végzettsége, diplomája fel van sorolva. Mindegyik levélváltásnál ott díszeleg egy hosszú, kínos oszlopnyi szöveg az e-mailek végén, ami roppant idegesítő, ráadásul soha életemben nem találkoztam még ilyennel. Szerintem ez roppant furcsa és modortalan is. A tetejében pedig itt nála kb. mindenkinek magasabb a végzettsége, szóval a helyében még nem is büszkélkednék vele annyira, mert nem különleges. Hogy mondjam meg neki?" - írta haragosan a főnökasszony a portálon.

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Fotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Sydney Sweeney nevét idehaza is egyre többen ismerik már, de színészi pályafutásával talán nem is kell tisztában lenni ahhoz, hogy megállapítsuk, egy igazán gyönyörű nőről van szó, aki a tudomány...
Sztárok
Jákob Zoltán és Erdélyi Mónika között elég erős barátság alakult ki az elmúlt időszakban. A milliárdos most egy merész fogadást is bevállalt!
Sztárok
Harry május 8-án Londonba érkezik, arra azonban egyre kevesebb az esély, hogy a királyi család tagjaival találkozik majd - Kamilla például kifejezetten nem vevő a herceg társaságára.