Sztárok

Ez igen! Az elmúlt évek óriási slágerét jegyző világsztár érkezik Budapestre

A sztár 2017-ben írta be magát a zenetörténelembe.

Újra jön a slágerkirály

Az elmúlt évek legnagyobb slágerkirálya augusztusban vadiúj és persze régebbi mindenki által imádott forró hangulatú slágereivel robban be a budapesti nyárba. 2019. augusztus 17-én, szombaton 20 órakor a Papp László Budapest Sportarénában lép fel Luis Fonsi.

A Puerto Rico-i énekes, dalszerző vitathatatlanul a világ egyik vezető latin zenei nagykövete. Több mint 20 éves karrierje során számos országban (Mexikó, Spanyolország, Egyesült Államok, Puerto Rico, Argentína, Kolumbia, Venezuela és Közép-Amerika) multi arany- és platina- lemezekkel büszkélkedhet. A zenei iparág egyik legrangosabb díjazását is megkapta a Latin GRAMMY-t. Tagadhatatlan és egyedülálló tehetségével, átlépte a határokat és elcsábította rajongóit. Pályafutása során sok szupersztárral dolgozott már, például a kanadai Justin Bieberrel, a Puerto Rico-i raggaeton lengendával, Daddy Yankeevel, és az amerikai Demi Lovatoval.

Még nincs vége, lapozz!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Ha Tóth Gabi és Krausz Gábor még együtt lennének, akkor valószínűleg az utóbbinak nagy beleszólása lett volna, hogyan is nézzen ki a konyha.
Sztárok
Különleges végső nyughelyet választottak Vágó Istvánnak. A szerettei úgy döntöttek, hogy nem akarnak számára nyilvános sírhelyet.
Sztárok
Anne Hathaway ma már sikert sikerre halmoz, volt idő azonban, amikor korántsem alakultak számára könnyen a dolgok – a színésznő nemrég bővebben is beszélt múltbeli megpróbáltatásairól egy interjúban.