Sztárok

Tudta, hogy nem térhet vissza - Így teltek Baló György utolsó hónapjai

A televíziós tegnap hunyt el.

Gyász

"Méltósággal viselt, hosszan tartó betegség után hétfő reggel szerettei körében elhunyt Baló György" - közölte tegnap szűkszavúan a televíziós családja. Bár azt mindenki tudta, nagyon beteg és szinte folyamatos kezelésekre jár, az állapotáról soha senkinek nem beszélt. Most azonban kiderült, hogy teltek utolsó hónapjai és hogy már januárban tudta, valószínűleg nem tér majd vissza a képernyőre. Utolsó hónapjairól egy közeli barátja mesélt.

Lapozz, mutatjuk!

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
Hamarosan itt a nyár, kezdődik a strandszezon, a boltok polcaira pedig már megérkeztek a legújabb és legdivatosabb fürdőruha kollekciók! Mutatjuk, hogy milyen fazonokat válassz, ha úgy érzed, hogy...
Lifestyle
Az ananász az egyik legfinomabb és legegészségesebb déli gyümölcs, amit nem csupán zamatos íze miatt érdemes fogyasztani, ugyanis van egy olyan igencsak hasznos előnye, amit a legtöbben nem ismernek.
Sztárok
Harry és Meghan ellen szövetkezett az uralkodó és a trónörökös, ám a királyi szakértő szerint mindketten kudarcot vallottak, ami meglehetősen megviseli apát és fiát.