Lifestyle

Támadást intéztek a magyar influencerek ellen - Rejtély, mit akarhatnak

A legnépszerűbb véleményvezérek érintettek.

Dráma, dráma, dráma

A legújabb trendeknek megfelelően, különböző témákban adnak tájékoztatást az influenszerek, akiket a közösségi oldalakon követni lehet. Azonban vannak, akiknek semmi sem tetszik, és úton-útfélen rosszat akarnak ezeknek a lányoknak/fiúknak. Ilyen eset történt most Nagy Viviennel, a Fifty Pairs of Shoes nevű YouTube-csatorna készítőjével, ugyanis valakik hamis követőket vásároltak a "véleményvezér" Instagram-oldalára, feltehetőleg azzal a szándékkal, hogy lejárassák őt.

Vivien azonban saját oldalán hívta fel a figyelmet arra, hogy ő sosem folyamodna ilyen megoldásokhoz, hogy követőket vásároljon, hiszen azzal úgysem lenne előrébb. De nem ő az egyetlen, aki mostanában így járt.

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Ha ez nem lett volna elég, Megyeri Csillát és Puskás-Dallos Petit majdnem letojta egy galamb a körbejáráson. Még el sem indult a műsor, de már folyik az élet a luxusbörtönben.
Sztárok
Egy királyi szakértő szerint Katalin nővérére, Pippa Middletonra különleges feladat várhat, amikor a trónörökös feleségéből királyné lesz.
Fashion&Beauty
Meryl Streep nemcsak tehetséges színésznő, de igazi stílusikon is egyben, aki a hetedik X felett is képes lenyűgözni mindenkit.