Sztárok

Itt a vége! Nem folytatódik tovább sokak kedvenc sorozata

Ezért nem megy tovább.

Így búcsúztatták

Szomorú hírt jelentettek be a 12 évadot megélt Agymenők (Big Bang Theory) című sorozat alkotói: nem folytatják tovább a szériát. A tévésorozat azért nem folytatódik, mert a főszereplő Sheldon Coopert alakító Jim Parsons ott akarta hagyni a produkciót, nélküle pedig nem érdemes folytatni a készítők szerint.

Az alkotók egy különleges flashmobbal, a Backstreet Boys Larger Than Life című számára készült tánccal búcsúztatták el a sorozatot, amely 2007-ben kezdődött. Az utolsó évad tavaly szeptemberben indult.

Még nincs vége, lapozz!

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Remélhetőleg most nem kell akkora tömegre számítani a boltokban, mivel nem hosszú hétvége lesz, és az anyák napja miatt is még lesz időnk bevásárolni.
Sztárok
A tavaly hatalmas sikert aratott, telt házas arénakoncert után a világhírű zongoraművész és zeneszerző, Péter Bence 2024. december 7-én ismét az MVM Dome színpadán kápráztatja el közönségét.
Lifestyle
A szaglás és a szervezet védekező rendszerének depresszióval való kapcsolatát mutatták ki a Semmelweis Egyetem szakértői – írja az MTI az intézmény közleménye alapján.