Sztárok

Cseke Katinka mindenkit meglepett – Nem estélyiben ment a Story Gálára

Elárulta, miért nem volt hajlandó gálaruhát húzni.

Story Gála 2019

Ahogyan arról már korábban hírt adtunk, szombat este tartották a 20. Story Gálát a frissen felújított Szépművészeti Múzeumban. A rendezvényen ezúttal is felvonult a magyar sztárvilág krémje, de idén is voltak olyanok, akik megjelenésükkel beírták magukat az esemény történetébe. A legjobban és a legrosszabban öltözött sztárok között idén egy új kategória is megjelent: a legnagyobb meglepetések. Cseke Katinkáról például mindenki azt gondolta, hogy fogyása után biztosan egy testhezálló, szexis ruhában fog felvonulni a vörös szőnyegen. A vidám színésznő azonban nem állt be a sorba: egy dekoratív női szmokingban érkezett.

Cseke Katinka és Singh Viki ugyanazzal a módszerrel fogytak le

Lapozz, a cikk folytatódik!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Ryan Reynolds és Blake Lively Budapesten lesz egy jó darabig, de igazából olyan, mintha itt sem lennének, annyira szigorú szabályokat vezettek be.
Sztárok
Tom Quinn királyi szakértő szerint a sussexi hercegi pár Nigériából üzent a palotának, kiváltképp Károlynak, aki eddig még nem reagált Harry és Meghan "királyi körútra".
Utazás
Egy nőnek ötnapos családi nyaralást tervez az édesanyja, a gond csak ott kezdődik, hogy erre az exét is meghívta. Ennél kínosabb nem is lehetne a szituáció.