Sztárok

Stahl Judit: "soha nem éreztem magam sikeresnek"

A műsorvezetőnő felidézte a múltat.

Minden este ugyanaz

A Bors írta meg, hogy a TV2 egykori műsorvezetője egy színpadi talkshow vendége volt, ahol a múltjáról és a 13 évig tartó időszakáról is beszélt. Sőt, azt is elmondta, hogy mai napig rosszul érinti műsorvezető társa, Pálffy István egyik poénja. Arról is mesélt, hogy milyen a kapcsolata a sikerrel.

"Én soha nem éreztem magam sikeresnek. Amikor eljöttem a tévéből, akkor mindenki azt mondta, hogy a sikerem csúcsán tettem ezt. Valóban? Számomra nem siker az, hogy tizenhárom évig mindennap ugyanazt teszem, minden este bemegyek, és ugyanazt a munkát végzem"

- mondta Stahl.

Még nincs vége, lapozz!

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
Legtöbbünk konyhapolcán bizony rengeteg olyan csodaszer lapul, melyeket a gasztronómiai előnyök mellett bőrünk ápolására is használhatunk. Ilyen csodaszer az aranyló olívaolaj is.
Sztárok
Csütörtök este lezajlott az Anya jól van (?) konferencia, amit a Femcafe és a P&A Productions az anyai kiégés prevenciójának és megsegítésének érdekében hozott létre. Az eseményre elfogadta...
Lifestyle
Nincs annál kellemetlenebb, mikor a legnagyobb szükség idején az embernek lövése sincs arról, hogyan kell használnia a vécét.