Fashion&Beauty

Elő a glitterekkel! Mutatjuk, hogyan viseld az egykori partyruhát

Egykor partyruha volt, idén a szettünk alapja.

Glitteres ruhák

Az idei tél egyik fő témája a csillogás, így nem is csodálkozunk rajta, hogy visszatértek a glitteres felsők is. Ha végig megyünk a plázákban, szinte az összes bolt kirakatában glittereket látunk, és mielőtt azt hinnénk, hogy a szilveszteri bulikra készülnek az üzletek, csak szólunk, hogy ezek az egykor kifejezetten partikon viselt ruhák teljesen rendben vannak, ha a hétköznapi outfitedbe építed be őket. Hogy hogyan viseld anélkül, hogy menő helyett ciki legyen a végeredmény, a következő oldalon mutatjuk.

A ruhákért lapozz a következő oldalra!

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
A szaglás és a szervezet védekező rendszerének depresszióval való kapcsolatát mutatták ki a Semmelweis Egyetem szakértői – írja az MTI az intézmény közleménye alapján.
Utazás
2023 októberében startolt el a NASA Psyche küldetése, mely már csak azért is figyelemreméltó, mert a program keretében a szakemberek egy teljesen új kommunikációs rendszert is teszteltek.
Sztárok
Mindez még 2023 júniusában történt, amikor is Károly egy olyan döntést hozott fiával kapcsolatban, amit Harry "kegyetlen elutasításként" élt meg.