Sztárok

Kulka János őszinte vallomása: "Kívülről látom az egész korábbi életemet"

Először beszélt hosszabban a két évvel ezelőtti sztrókja óta.

Ez segít a legtöbbet

A színész a Blikknek adott interjút, amiben többek között arról beszél, hogy 2016-os sztrókja óta mennyire megváltozott az élete.

"Egyfolytában gondolkodom, és az segít a legtöbbet. Ennek köszönhetően lassan jön vissza magától a beszéd, ösztönből. Természetesen a logopédus munkája is nagyon kellett eleinte. Most már csak heti egy órát találkozunk. Afáziának hívják a betegségemet. Ezt úgy képzelje el, hogy a fejemben 'nagyon okos' vagyok, de nehezen jön ki, ami ott bent van. A forgatás idején, körülbelül egy éve, ha több ember volt körülöttem, főleg kollégák, ez még nagyon zavart, stresszt okozott, de már alig"

- nyilatkozta a lapnak Kulka János.

Még nincs vége, lapozz!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Ha Tóth Gabi és Krausz Gábor még együtt lennének, akkor valószínűleg az utóbbinak nagy beleszólása lett volna, hogyan is nézzen ki a konyha.
Sztárok
Különleges végső nyughelyet választottak Vágó Istvánnak. A szerettei úgy döntöttek, hogy nem akarnak számára nyilvános sírhelyet.
Sztárok
Anne Hathaway ma már sikert sikerre halmoz, volt idő azonban, amikor korántsem alakultak számára könnyen a dolgok – a színésznő nemrég bővebben is beszélt múltbeli megpróbáltatásairól egy interjúban.