Fashion&Beauty

"Mint a Szellemirtókban" - Utálják a nők az ősz legdivatosabb ruháját

Bármennyire azt sugallják a divatházak, hogy ez lesz az idei őszi trend, szinte senki nem akarja viselni ezeket a darabokat.

Trendek jönnek, trendek mennek

Októberrel hivatalosan is elkezdődött a nagybetűs ősz, így előkerültek a hidegebb időben előszeretettel viselt ruhadarabok, a garbók, farmerek és bokacsizmák. A Vogue azonban most egy régi klasszikust szeretne visszahozni a köztudatba, amelynek viselését - szertintük - az utóbbi időben méltatlanul elhanyagoltak a nők. A cikk nagy port kavart, mert sokan a ruhatár leggyűlöltebb darabjaként tekintenek a nagy visszatérőre.

Lapozz, tudd meg, mit kéne viselni idén ősszel!

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
A május beköszöntével végre eljött az az időszak, hogy a paradicsomok kikerülhetnek a kertbe vagy a balkonra. Ha az a célunk, hogy idén bőséges termésnek örvendezzünk, érdemes megfogadni az alábbi...
Sztárok
Jól megy Szoboszlai Dominik szekere, bár a sztárfocista úgy néz ki, csak egyetlen kupát nyer idén a Liverpoollal. Fejben közben már a labdarúgó Európa-bajnokságra is készül.
Sztárok
Fiatalkori fotóihoz képest mára már felismerhetetlen az olasz divattervező, üzletasszony és modell, Donatella Versace, aki természetesen jelen volt az idei Met-gálán, arcával pedig sokakat meg is...