Fashion&Beauty

Zimány Linda ruhatára minden nő vágya: csodaszép szettekben jár dolgozni

A híresség ma ünnepli 32. születésnapját.

Zimány Linda ma 32 éves

Bajban lennénk, ha Zimány Lindának névjegykártyát kéne csináltatnunk, mert elég sok mindent kéne rányomtatni: modell, szépségkirálynő, műsorvezető, jogász. A dögös hírességre - akit sokan a magyar Dr. Szöszinek is hívnak - manapság inkább a törvény képviselőjeként tekinthetünk, mintsem celebre, akinek ruhatárát szívesen magunkévá tennénk. Linda ma ünnepli 32. születésnapját, így a jeles alkalomból összeszedtük a legszebb szettjeit.

Laza elegancia

Imádjuk a hétköznapnak tűnő, mégis nagyon sikkes szettet a fehér garbóval, blézerrel és farmerral. Ezzel az outfittel Linda összekötötte a kellemest a hasznossal, hiszen egyszerre komfortos és elegáns viselet.

Visszafogottan stílusos

Ebbe a csinos fehér ruhába azonnal beleszerettünk, a világos rózsaszín kabáttal és szürke magassarkúval ráadásul még tökéletesebb az összkép. Nem hiába, Linda pontosan tudja, mitől döglik az a légy, ez az outfit pedig kifogástalan tavaszra.

Dögös vörös

A piros-fekete kombójával nem lehet mellélőni, a ceruzaszoknya és magassarkú párosa pedig egyébként is a férfiak favoritja. Ez az egyik kedvenc szett Lindától, mert egyszerű és nagyszerű.

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Vidnyánszky Attila nem hosszabbította meg Udvaros Dorottya szerződését – nyilatkozta legfrissebb, a Magyar Hangnak adott interjújában a színésznő.
Lifestyle
Veled is előfordult már, hogy amikor a leginkább komolynak kellett volna lenned, mert valaki rossz hírt közölt veled vagy esetleg egy temetésen voltál, rád jött a röhögőgörcs? Ez bizony rettentő...
Lifestyle
Döbbenetesen gyönyörű a látvány, de rettenetesen veszélyes helyzetet jelez előre.