Fashion&Beauty

Mindet akarjuk! - Szuper lett a Converse tavaszi kollekciója, nézd meg Te is!

A Converse márka hazai képviselete zártkörű sajtótájékoztatón örömmel jelentette be, hogy március 20-án megnyitott a második Converse márkabolt a város szívében, a WestEnd bevásárlóközpontban. (x)

Converse történelem

A Converse már több mint 110 éves múltra tekint vissza, történetét olyan nagy legendák, hősök alakították, akikben egy közös volt, mind rajongtak a sportért. A ma is kedvelt All Star a kosárlabda világában született, s névadója Charles “Chuck” Taylor 1917-ben talán gondolni sem merte, hogy a tornacipő nem sokkal később egész Amerika ikonja lesz, és ezzel végleg beírja nevét a divatvilág történelmébe.

Az elmúlt évszázadban a Converse amellett, hogy számos sportágban forradalmi technológiai újításokat generált, a zenei és művészvilág meghatározó jelképe lett. Világhírű bandák, mint a Ramones vagy a Nirvana számára a Chuck Taylor All Star több volt mint pusztán egy cipő, maga volt a függetlenség és az egyéniség szimbóluma. A zene, a lázadás és a CT All Star eszméje kezdett összeforrni és ez új alternatívát jelentett számos művész, újító és lázadó számára.

Deszkások, rapperek, aktivisták, művészek egytől egyig azonosultak a márkával és sajátjuknak vallották. A Chuck Taylor All Star mind a mai napig jelentéstartalommal bír, a függetlenséget szimbolizálja mindazok számára, akik a saját útjukat járják és azoknak, akik nyomot akarnak hagyni a társadalomban.

Viseld bármivel!

Ezt az üzenetet viszi tovább a Converse 2018-as tavaszi “Viseld bármivel”, avagy “Wear with Anything” kampányával, melynek központjában a Chuck Taylor All Star áll. A mottó az, hogy legyél önmagad és ezt bátran juttasd kifejezésre az öltözködésedben is. Hisz a Converse-ben az a jó, hogy bármivel viselheted, sportosan, elegánsan, extravagánsan. Ne szabj határt a képzeletednek és kombináld a szettedet úgy, ahogy jól esik és amitől igazán önmagad vagy.

Ezzel az erős üzenettel sikerült olyan globális influencereket maga mögé állítani a márkának mint Miley Cyrus, akiről nem titok, hogy saját kollekcióval fog debütálni idén tavasszal, Maisie Williams a Trónok Harcából, vagy Millie Bobby Brown a Stranger Things sztárja.

Ikonikus darabok az új márkaboltban

A WestEnd márkaboltban idén tavasszal a Chuck Taylor All Star mellett rendkívül színes a sneaker palletta: 1974-ben debütált a Converse One Star, s ma újra fénykorát éli a korábban deszkázásra megálmodott ikon. A mostani One Star kínálatban a női modell platform talppal, s feltűnő színblokkos sarokrésszel igazán divatossá és egyedivé varázsolja viselőjét, a férfi változat pedig tavaszias kék és zöld színben kapható valódi prémium bőr felsőrésszel.

A boltban minden szezonban limitált kollekciókat is bemutatnak majd, s melyek kizárólag a márkaboltokban lesznek kaphatók. A sneakerek mellett pedig a legszélesebb női-, férfi-, gyermekruházati és kiegészítő kínálat (táskák, sapkák, zoknik, cipőfűzők) várja a Converse fanokat. Lehet bármilyen évszak, a WestEnd Converse márkaboltban biztosan talál magának mindenki egy időjárásnak megfelelő ikonikus darabot.

További információ és termék újdonságok a márka hivatalos oldalain.
Facebook: https://www.facebook.com/Converse.HU/
Instagram: https://www.instagram.com/conversemagyarorszag/
Web: http://converse.hu/

A cikkhez tartozó galéria: 

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
Képzeld el, ahogy a nyári napfény megcsillan a fémes körmeiden, miközben egy frissítő italt kortyolsz a tetőtéri bárpultnál. Vagy ahogy valamelyik tengerparton élvezed a pihenést, és mikor...
Lifestyle
Számos ember szkeptikus a brokkoli iránt, holott ha megfelelő módon van elkészítve, valójában rendkívül ízletes lehet – de vajon hogyan hat a szervezetünkre, ha rendszeresen fogyasztjuk ezt a...
Sztárok
Nehéz megmondani, hogy ki Magyarország legdögösebb nője, vagy éppen férfija. A felsorolásban feltűnt Ördög Nóra, és persze Szoboszlai Dominik neve is.