Bed&Love

Sorban állnak a meztelen csajok Palvin Barbi előtt - Videó

Teljesen le vannak nyűgözve.

Palvin Barbi nudista hotelbe ment

Palvin Barbitól már megszokhattuk, hogy szívesen vetkőzik, rendszeresen napvilágot látnak olyan képek róla, amelyeken bátran megmutatja a bájait. A 24 éves modell azonban nemrég egy olyan videót tett ki az Instagramjára, ahol meglepő módon rajta van a legtöbb ruha. A felvétel az Agent Provocateur nevű fehérneműmárka reklámja: a kabátos Barbi egy nudista hotelt látogat meg, és megpróbálja meggyőzni a meztelen lányokat, hogy legalább egy melltartó-bugyi kombót vegyenek fel.

Lapozz, a cikk folytatódik a következő oldalon!

Fotó: Instagram/barbarapalvin

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.
Bed&Love
Sztárok
Vidnyánszky Attila nem hosszabbította meg Udvaros Dorottya szerződését – nyilatkozta legfrissebb, a Magyar Hangnak adott interjújában a színésznő.
Lifestyle
Veled is előfordult már, hogy amikor a leginkább komolynak kellett volna lenned, mert valaki rossz hírt közölt veled vagy esetleg egy temetésen voltál, rád jött a röhögőgörcs? Ez bizony rettentő...
Lifestyle
Döbbenetesen gyönyörű a látvány, de rettenetesen veszélyes helyzetet jelez előre.