Lifestyle

Izgalmas részletek a Stranger Thingsben, amiket nem vettél észre

Hiába vagy rajongó, ezeket nem szúrtad ki.

Izgalmas részletek a Stranger Thingsben

A most futó sorozatok között jelenleg a Stranger Things az egyik legjobb - és ezt nem csak mi állítjuk. A széria a Hawkins nevű városkában történő furcsa eseményeket mutatja be egy csapat belevaló lurkó szemszögén keresztül. Amellett, hogy az alkotóknak sikerült kiemelkedően tehetséges gyerekszínészeket megcsípniük, a széria hemzseg a remek popkulturális utalásoktól, illetve a '80-as évek legnagyobb slágereitől. Persze, mint minden más film vagy sorozat esetében, a készítők itt is ravaszak voltak, és a pár napja debütált 2. évadban elrejtettek pár olyan részletet, amiket még a legnagyobb rajongók sem szúrhattak ki. Mutatjuk, melyek ezek - csak akkor lapozz, ha már az összes részt láttad!

Lapozz, a cikk folytatódik a következő oldalon!

Gif: giphy.com

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Jól megy Szoboszlai Dominik szekere, bár a sztárfocista úgy néz ki, csak egyetlen kupát nyer idén a Liverpoollal. Fejben közben már a labdarúgó Európa-bajnokságra is készül.
Sztárok
Fiatalkori fotóihoz képest mára már felismerhetetlen az olasz divattervező, üzletasszony és modell, Donatella Versace, aki természetesen jelen volt az idei Met-gálán, arcával pedig sokakat meg is...
Egészség
Természetesen nem csak a diákoknak hasznos ez a módszer, hanem azoknak is, akik szellemi munkát végeznek. Vannak olyan ételek, italok, amiket nem árt kerülni!