A 7 legjobb egészségmegőrző gyógytea a hűvös időszakra

Ha ősz, akkor hideg, ha hideg, akkor tea!

Eljött a teák ideje!

A hidegebb hónapokban rengetegen kortyolnak gyógyteát, nem véletlenül. Az őszi-téli időszakban erősen ajánlott a fogyasztásuk, hiszen rengeteg betegség tüneteit enyhíthetik. A következőkben 7 gyógynövényteát mutatunk, amikről talán nem is tudtad, milyen sok jótékony hatásuk van.

1. Tőzegáfonya

Habár a tőzegáfonya antibakteriális hatását sokan vitatják, egyes szakemberek még mindig rendszeresen ajánlják a felfázás tüneteinek enyhítésére. Hasznos lehet továbbá húgyúti fertőzések kezelésére, illetve megelőzésére is.

2. Kamilla

Ennek a gyógynövénynek a konyhádban a helye! A kamillatea már nagyanyáink idejében is igazi csodaszer volt: fájdalomcsillapító és görcsoldó hatása a legismertebb, de borogatáshoz vagy ülőfürdőhöz is tökéletes.

Lapozz, a cikk folytatódik a következő oldalon!

Fotók: Instagram

Oldalak

Utazás
Mutatjuk, milyen időjárás vár ránk április utolsó, illetve május első napjaiban.
Lifestyle
A fogyókúrák és diéták világa mindig is kihívást jelentett azoknak, akik egészségesen szeretnének élni és testsúlyukat kontrollálni. Egy friss kutatás azonban érdekes perspektívát kínál a reggeli...
Lifestyle
A mosás legtöbbünknek nem kifejezetten tartozik kedvenc elfoglaltságaink közé, a mosókapszulák viszont jelentősen egyszerűbbé teszik a dolgunkat. Mielőtt viszont mosókapszulákat vásárolnál, érdemes...