Sztárok

Botrány az X-Faktorban: ezt üzente ByeAlex a sértődött Majkának

Áll a báll az egyik fellépő miatt.

Majka kiakadt az X-Faktorra

A 38 éves Majoros Péter Majka az ország egyik legnépszerűbb műsorvezetője és rappere, aki már jó ideje a TV2 vezető arca. Jelenleg a Sztárban sztár zsűrijében lehet látni. Ez azonban nem azt jelenti, hogy ne érdekelné a konkurens csatorna szuperprodukcója, az X-Faktor. A szombati adásban az egyik versenyző az ő dalát - Belehalok - adta elő a mentoroknak, azonban tévedésből azt mondta, Nagy Ricsié a nóta. Majka ezen nagyon kiborult, ennek pedig a Facebook-oldalán adott hangot.

"Azon felül , hogy a felszolgáló srác remekül elénekelte a dalunkat az X faktorban, kikérem magamnak,hogy azt mondja be : Nagy Ricsitől jön a Belehalok !!! Hogy a picsaba jönne már tőle ?? Azért mert pár éve elénekelte ebben a műsorban Nagy Ricsi , nem azt jelenti ,hogy ez az ő száma. Vagy a szerkesztők kérték arra ,hogy ugyan ne mondja már be a konkurens csatorna egyik arcának a nevét, vagy egyszerűen csak nem tudta , hogy ez a mi számunk. Azért az is fura ,hogy senki nem javította ki a zsűriben. Szóval kedves RTL és X faktor!
Kérem javítani ezt az abszolút pofátlan hozzáállást!! Különben holnap bemondom, hogy a Liptai írta a "Hagyd meg nekem a dalt"című nótát" - írta az oldán Majka.

Lapozz, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Oldalak

Sztárok
Utazás
A legendás festmény előtt évek óta túlzsúfoltság van.
Lifestyle
Az átalakult Twitter és az X került reflektorfénybe egy felhívás kedvéért, ami ugyebár Elon Musk tulajdona. Aki kitalálta a poént, azt Musk akár fel is veheti a marketing csapatába.
Lifestyle
Bár jó ötletnek tűnhet az erős, zsíroldó hatású mosogatószerrel áttörölni bizonyos felületeket, hogy eltávolítsuk a makacs szennyeződéseket, lehet, hogy akár végleg tönkretesszük vele az adott...