Sztárok

Szomorú hír érkezett: 8 év után elválik Hollywood álompárja

Most mi lesz a kisfiukkal?

8 évig voltak együtt

Fergie, amerikai énekesnő és férje, a színész Josh Duhamel 8 év házasság után idén szeptemberben bejelentette, hogy elválnak. A pár 2009-ben házasodott össze, 2013-ban pedig Axl nevű fiúk is megszületett. Eddig úgy tűnt, hogy minden rendben van a kapcsolatukkal. 2014-ben még az a pletyka is felrepült, hogy második gyereket terveznek. Sokszor töltöttek fel közös képeket a közösségi oldalakra, gyakran beszéltek egymás iránt érzett szerelmükről. Egy 2012-es interjúban Oprah Winfrey-vel Duhamel azt mondta, nem kérdés, hogy a felesége a legjobb dolog, ami valaha történt vele. Fergie Duhamelt pedig többször nevezte lelki társának vagy viccesen bűntársának. Most azonban kiderült, hogy már hónapokkal ezelőtt eltávolodtak egymástól.

Lapozz, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Ha ez nem lett volna elég, Megyeri Csillát és Puskás-Dallos Petit majdnem letojta egy galamb a körbejáráson. Még el sem indult a műsor, de már folyik az élet a luxusbörtönben.
Sztárok
Egy királyi szakértő szerint Katalin nővérére, Pippa Middletonra különleges feladat várhat, amikor a trónörökös feleségéből királyné lesz.
Fashion&Beauty
Meryl Streep nemcsak tehetséges színésznő, de igazi stílusikon is egyben, aki a hetedik X felett is képes lenyűgözni mindenkit.