Sztárok

Akkor és most: már nem is hasonlít magára a Bajos csajok jó pasija

Sokat változott az elmúlt 13 évben.

Emlékszel a Bajos csajokra?

A Lindsay Lohan, Rachel McAdams és Amanda Seyfried főszereplésével készült vígjáték volt a kétezres évek egyik legsikeresebb csajos filmje, egészen pontosan 2004-ben készült. Bár szerintünk nincs ember a Földön, aki ne látta volna, azért röviden összefoglaljuk, miről szól. Adott egy lány, Cady, aki Afrikából költözik az USÁ-ba a családjával, így számára teljesen új a gimis élet és a különböző diákcsoportok klikkesedése. Valamiért megtetszik a méhkirálynőnek, Regina George-nak, aminek köszönhetően a dolgok nagyon összekuszálódnak. Ja, és persze ott van az álompasi, Aaron Samuels, akiért a Lohan által megformált Cady, illetve a McAdams által játszott Regina is odáig van.

Lindsay Lohan nagyon sokat változott

A film óta 13 év telt el, ennyi idő alatt pedig elég sok minden megváltozott. Például már nem Lindsay Lohan a Bajos csajok legnagyobb sztárja, inkább Rachel Mcadams-et emelnénk ki. Előbbi hírneve az ittas vezetéssel és lopással kapcsolatos botrányok miatt inkább hírhedtségbe csapott át. Lindsay Lohan külseje is sokat változott, többször kés alá feküdt, a botoxért pedig teljesen odáig van. Talán ezért történt, hogy kollégája, az Aaron Samuels-t alakító Jonathan Bennett nem ismerte meg, amikor a napokban egy riporter az orra alá dugta friss fotóját.

Így néz ki most Lindsay

Lapozz, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Oldalak

Sztárok
Egészség
Te mennyire szereted ennek a közkedvelt fűszernek az ízét? Nos, ha feles kilókkal küzdesz, akkor itt az ideje, hogy beépítsd a napi rutinodba ezt a finomságot, ami segít a fogyásban azáltal, hogy...
Lifestyle
Úgy érzed, hogy a pénzed, az ékszereid és egyéb, apró értéktárgyaid nincsenek biztonságban az otthonodban, mert a betörők bármikor rábukkanhatnak? Cikkünkben most 5 olyan rejtekhelyet mutatunk, amit...
Sztárok
Vidnyánszky Attila nem hosszabbította meg Udvaros Dorottya szerződését – nyilatkozta legfrissebb, a Magyar Hangnak adott interjújában a színésznő.