Lifestyle

Ha felfigyelsz egy apró részletre, megoldhatod a bűntényt

Aki okos, rájön a megoldásra.

Ki követte el a bűncselekményt?

Hiányoztak már a játékaink, igaz? Nyugi, hoztunk egyet, hogy kicsit enyhüljenek az elvonási tüneteid. A Brightside-on találtuk a feladványt, ami így hangzik:

"Forró nyári nap volt, Varnike nyomozó mégis dolgozott. Asszisztensével karöltve éppen egy bűnözőt követett, amikor kiértek egy keskeny, de rendkívül erős sodrású, gyors folyású folyó partjára. Ott állt három fürdőgatyás fiú, odamentek hozzájuk és megkérdezték tőlük:

"Egy veletek egyidős srácot keresünk. Valahol itt lehet a közelben. Nem láttátok véletlenül?"

Az egyikőjük, egy szőke, kék gatyás srác rögtön megszólalt: "Néhány perccel ezelőtt futott el mellettünk. Éppen most mászik ki a folyó másik oldalán. Siessenek!" - sürgette a két férfit, majd túlbuzgóságában azt is felajánlotta, hogy szerez Varnike-nak és társának egy csónakot.

A nyomozó visszautasította az ajánlatot: "Hagyjuk futni. Most inkább veled szeretnék beszélni" - mondta a szőke fiúnak.

Miért nem foglalkozott a nyomozó a folyó túlpartján lévő illetővel, és miért inkább a három srácra fordított különösen nagy figyelmet?"

Lapozz, a megoldást a következő oldalon találod!

Fotó: brightside.me

Oldalak

Lifestyle
Utazás
2023 októberében startolt el a NASA Psyche küldetése, mely már csak azért is figyelemreméltó, mert a program keretében a szakemberek egy teljesen új kommunikációs rendszert is teszteltek.
Sztárok
Mindez még 2023 júniusában történt, amikor is Károly egy olyan döntést hozott fiával kapcsolatban, amit Harry "kegyetlen elutasításként" élt meg.
Sztárok
Nem forognak többé a kamerák: véget ért az Ázsia Expressz idei szezonja, így Krausz Gábor és Mikes Anna is hazatérhetett. A neves séf nem csupán közelmúltbéli élményeiket elevenítette fel, de arról...