Home&Design

7 zseniális tárolási tipp, hogy több hely legyen a pici hálószobában

Ezekkel biztos nem fogsz szűkölködni.

#1 Dögös fogasok

Ha szeretnéd összekötni a kellemest a hasznossal, akkor érdemes beinvesztálnod egy-egy dekoratív fogasba. Ezek a darabok nem csak jól mutatnak majd a falon, de praktikusak is, ráadásul a kalap-kabát duó mellett az ékszereidet - nyakláncokat, karkötőket - is felakaszthatod rájuk.

#2 Karcsú gardrób

Annak érdekében, hogy még több helyet spórolj a hálóban, invesztálj be egy karcsúbb gardróbba! Mielőtt aggódnál, hogy nem fér el a rengeteg ruhád és cipőd elmondjuk, hogy a kutatások szerint egyébként is csak a cuccaink 20 százalékát használjuk, ezért a többi felesleges göncöt akár félre is tehetjük.

Lapoz, cikkünk folytatódik!

Fotók: Huffingtonpost.com

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Home&Design
Lifestyle
Nem elég, hogy kikaptunk Svájc ellen, de a magyarok legikonikusabb haungarikumát is sérelem érte. A többség inkább a meccsre figyelt, szóval ezt kevesen vették észre.
Lifestyle
A Voyager-1 fel van készítve arra, hogy egyszer egy másik idegen civilizáció rátalálhasson, de erre elég kevés az esély a tudósok szerint. Mi mindenesetre megtettünk mindent.
Sztárok
Eva Mendes anno határozott döntést hozott abban, hogy nem akar többet színészkedni. Most a magyarok miatt mégis rábólintott egy projektre.