Fashion&Beauty

A férfiak kedvenc sminkje: 5 verziót próbált ki egy nő, ezzel aratott

Meglepő, melyik sminket szeretik rajtunk legjobban a férfiak.

Egy van, ami ellenállhatatlan

Minden nőnek megvan a maga kedvenc sminkje, amit a leginkább szeret viselni, azonban titkon a férfiak is felállítottak már egy favorit listát, csak ritkán beszélnek róla. Számos kérdőív segítségével kérdezték már meg a pasikat arról, milyen típusú "vakolatot" preferálnak a csajokon a legjobban. Végül a kutatások és a gyakorlat is azt mutatta, hogy alapvetően mindegy, ha az adott verzió stílusos, de ha már tényleg választaniuk kell, akkor egy változat van, aminek képtelenek ellenállni.

Öt sminket ptóbált ki

Egy nő kipróbált öt sminket, és kiderült, hogy ezek közül melyik jön be a férfiaknak leginkább. Mielőtt azonban elárulnánk, tippeld meg te is az abszolút befutót!

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Fotók: 9gag.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
Képzeld el, ahogy a nyári napfény megcsillan a fémes körmeiden, miközben egy frissítő italt kortyolsz a tetőtéri bárpultnál. Vagy ahogy valamelyik tengerparton élvezed a pihenést, és mikor...
Lifestyle
Számos ember szkeptikus a brokkoli iránt, holott ha megfelelő módon van elkészítve, valójában rendkívül ízletes lehet – de vajon hogyan hat a szervezetünkre, ha rendszeresen fogyasztjuk ezt a...
Sztárok
Nehéz megmondani, hogy ki Magyarország legdögösebb nője, vagy éppen férfija. A felsorolásban feltűnt Ördög Nóra, és persze Szoboszlai Dominik neve is.