Sztárok

"Nem békülünk" - Oszter Sándor nem lesz ott egyetlen lánya esküvőjén

Továbbra sincs béke a színészlegenda családjában.

Alexandra nem hívja meg a szüleit az esküvőre?

A 37 éves Oszter Alexandra és szülei, a 68 éves Oszter Sándor és Failoni Donatella már hosszú ideje nem beszél egyással, mert a színésznő új párja, Popovics Tamás nem kedveli az idős házaspárt. A dolgok odáig fajultak, hogy Rózsa Sándor megformálója azt sem tudta, Alexandrát eljegyezték. A színésznő nemrég azonban a Facebookon osztotta meg apukája egyik előadását, amely fölé azt írta: "nagyon büszke". A Blikk megkereste Oszter Sándort, hogy megtudja, kibékültek-e, ám sajnos nemleges választ kaptak.

"Nem tudok róla, hogy Alexandra megosztotta az előadást, de örülök, ha büszke rám. Azóta sem beszéltünk, nem békülünk, de én már elfogadtam ezt a helyzetet. A feleségemet jobban megviseli ez az egész hercehurca, de az unokám, Axelo hiánya engem is bánt. Szerintem Alexandra a közelgő esküvőjére sem hív meg bennünket. De az élet majd elrendezi ezt a helyzetet is, most pedig nem erre koncentrálunk" - mondta a lapnak Oszter.

Lapozz, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Fotó: facebook.com/oszteralexandra

Oldalak

Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Sztárok
Sztárok
Hihetetlen, milyen gyorsan repül az idő: Kate Hudson legidősebb gyermeke, Ryder Russell Robinson már 20 éves, ráadásul elképesztően sármos férfivá érett.
Lifestyle
Szerencsések azok, akik az alábbi három csillagjegyben születtek - nekik ugyanis remek hetük lesz!
Lifestyle
Az alábbi három csillagjegy egyike alatt születtél? Akkor várhatóan a te hetedet is próbatételek nehezítik meg.