Fashion&Beauty

Így néznének ki Hollywood leghíresebb kopasz színészei, ha lenne hajuk

Ilyen, amikor az ikonikus kopaszok hajasbabává változnak.

#Vin Diesel

Vin Diesel világéletében kopasz volt, így elég nehéz lenne őt elképzelni dús hajkoronával. A második fotón látható séróval inkább hasonlít egy modern Elvis-re, mint saját magára, de attól még imádjuk. Kávé mellé pont jó volt kísérőnek.

#Dwayne "The Rock" Johnson

Dwayne Johnson tipikusan az a figura, akit lehetetlen nem szeretni. A Hollywoodban csak "Sziklaként" becézett színész vakító fehér fogsorán és karakterén túl már csak hajas változata vonzóbb, ami szerintünk kimondottan fiatalítja a 45 éves sztárt. Persze megszoktuk már frizura nélkül, kopaszon is elképesztően sármos.

#Jason Statham

Nem hittük, hogy Dwayne Johnson és Vin Diesel séróját még lehet fokozni, de aztán jött Jason Statham fotója, ami minden várakozásunkat felülmúlta. A Szállító filmek sztárja hosszú hajjal olyan jelenség lenne, amire keresve sem tudnánk szinonimát találni. Mondjuk, szerintünk teljesen mindegy, hogy kopasz-e vagy sem, ő örök kedvenc.

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Fotók: Hi-likes.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
A Magyar Nemzeti Bank nem totojázott, és be is vezette az új pénzérméket. Valóban gyönyörűen néznek ki!
Utazás
A külgazdasági és külügyminiszter egy hétfői rendezvényen arról beszélt: elképesztő, hogy az ukrajnai háború kapcsán egyes vezető európai politikusok már nukleáris fegyverek bevetéséről is beszélnek...
Egészség
Gondoltad volna, hogy van egy olyan népszerű reggeli fogás, amely gyakorlatilag minden egészségügyi problémára valódi gyógyír lehet? Cikkünkből megtudhatod, mit is ajánlott fogyasztanod minél...