Utazás

Ezekben az országokban lehetünk biztonságban, ha kitör a III. világháború

Elnézve mindazt, amivel az utóbbi időben az országok dobálóznak egymásra, meglehet, hogy nincs is olyan messze a háború.

10. Svájc

Semlegessége, hagyományai, erős hadereje és megfelelően kifejlesztett belbiztonsági rendszere miatt Svájc tűnhet az egyik legjobb opciónak, ha beüt a krach.

9. Tuvalu

Tuvalu egy szigetország a Csendes-óceánon, semleges terület háborúk szempontjából. Mivel távol van szinte mindentől, kicsi a lakossága és "jelentéktelen" forrásokkal rendelkezik, a nagyhatalmaknak nincs különösebb oka rá, hogy a térséget támadják.

8. Új-Zéland

Új-Zéland lehetne a másik opció veszély esetén, stabil demokráciája és "visszahúzódó" természete miatt nem része semmilyen jelentős kulturális vagy interkontinentális konfliktusnak.

Lapozz, a lista folytatódik!

Fotók: Wordpress.com

Oldalak

Utazás
Egészség
Te mennyire szereted ennek a közkedvelt fűszernek az ízét? Nos, ha feles kilókkal küzdesz, akkor itt az ideje, hogy beépítsd a napi rutinodba ezt a finomságot, ami segít a fogyásban azáltal, hogy...
Lifestyle
Úgy érzed, hogy a pénzed, az ékszereid és egyéb, apró értéktárgyaid nincsenek biztonságban az otthonodban, mert a betörők bármikor rábukkanhatnak? Cikkünkben most 5 olyan rejtekhelyet mutatunk, amit...
Sztárok
Vidnyánszky Attila nem hosszabbította meg Udvaros Dorottya szerződését – nyilatkozta legfrissebb, a Magyar Hangnak adott interjújában a színésznő.