Sztárok

Erdei Zsolt elárulta, milyen állapotban van koraszülött kisfia

Erdei Zsolt a reggeli műsorban beszélt a csöppnyi Vilmos küzdelméről.

Erdei Zsolt kisfiáról, Vilmosról mesélt

A 42 éves Erdei Zsolt május 18-án harmadszor is apa lett, akkor született meg kisfia, Vilmos. Sajnos a baba a vártnál jóval korábban érkezett, eredetileg júliusban kellett volna a világra jönnie. A sportoló és kedvese, Réka nagyon aggódnak a babáért, Vilmos ugyanis lélegeztetőgépre szorult. Mivel azonban kislányuk, Gréti egy kiló alatti súllyal érkezett annak idején, igyekeznek bizakodóak maradni, hiszen a kisfiú súlya csaknem másfél kiló. Az elmúlt napok viszontagságairól a Mokkában mesélt Erdei Zsolt.

"Stabil az állapota. (...) Az inkubátorban lévő koraszülött csecsemőknél mindig van egy ilyen, hogy két lépés előre, egy lépés hátra. Amikor megörülünk valaminek, hogy jajj, de jó, valamilyen kis visszalépés tapasztalható. Aztán megint előre, megint vissza. Ez egy ilyen tiki-taki játék. Szerencsére Vili, Vilike, Vilmos - még ismerkedem a névvel - jóval nagyobb súllyal született, mint a kislányunk, Grétike. Ő egy kiló alatt volt" - mesélte Zsolt a műsorban, majd folytatta.

Lapozz, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Fotó: TV2/Mokka

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Ryan Reynolds és Blake Lively Budapesten lesz egy jó darabig, de igazából olyan, mintha itt sem lennének, annyira szigorú szabályokat vezettek be.
Sztárok
Tom Quinn királyi szakértő szerint a sussexi hercegi pár Nigériából üzent a palotának, kiváltképp Károlynak, aki eddig még nem reagált Harry és Meghan "királyi körútra".
Utazás
Egy nőnek ötnapos családi nyaralást tervez az édesanyja, a gond csak ott kezdődik, hogy erre az exét is meghívta. Ennél kínosabb nem is lehetne a szituáció.