Fashion&Beauty

Professional Meeting a divatszakma és szépségipar szerelmeseinek!

Május 27-én a Tesla Budapestben szervezik az első Professional Meetinget, mely a modelleknek, fotósoknak, a divatszakma szerelmeseinek szól. A Professional Meeting egy híd a divat-szépségipar és az ez iránt érdeklődők között. Célja, hogy a résztvevők egy színvonalas eseményen közelebbről is megismerkedhessenek, beleláthassanak a divat, modell és fotós szakma legapróbb részleteibe és értékes kapcsolatokat építsenek. (x)

A legújabb kollekciók egy helyen

Május 27-én a Tesla loft részében egésznapos programokkal és kiállítókkal várják a divatszakma szerelmeseit, ahol többek között magyar és nemzetközi divatmárkák, például: Pepe Jeans és a hazaiak közül Regina’s Desire legújabb kollekcióját nézhetjük meg. A bemutatókon kívül napközben DJ és profi énekesek - Ossó Balázs, Pádár Alexandra, Batánovics Lili, Csordás Ákos - mini koncertjeit hallhatjuk, az esemény sztárfellépőjeként pedig a Unique énekel majd.

Változatos programok mindenkinek

A fotósók számára egész napos workshopokat szerveznek gyönyörű modellekkel, több témakörben. Reggeltől estig kitelepülnek hostess, modell és casting ügynökségek is, akiktől bátran kérdezhetünk a szakma rejtelmeiről a komoly érdeklődők pedig akár munkára is jelentkezhetnek a helyszínen.

Ha érdekel a szépségkirálynők élete vagy esetleg a következő verseny jelöltjei között szeretnél lenni, a Miss Hungary standjánál személyesen is jelentkezhetsz a versenyre, ahol egy korábbi szépségkirálynő osztja meg élményeit, tapasztalatait.

Hazánkban a Professional Meetingen mutatkozik be először az EVAGARDEN Professional Makeup Italy, akik egész nap ajándék sminkeléssel és sminktanácsadással kedvesednek a látogatóknak. Ezeken felül profi stylistok stílustanácsadással és hair stylistok divatos hajfonatokkal várnak mindenkit.

A legjobb hétvégi program!

Ha szeretnél a hévégén kimozdulni egy kicsit, fogd a barátnődet és mindenképp látogassatok el a Professional Meeting-re, mert remek programokkal és kitelepülő standokkal készülnek. Fejlődhettek szakmailag, ha már a divat vagy szépségiparban dolgoztok, de rengeteg érdekes információt szerezhettek akkor is, ha még csak érdeklődők vagytok ezen a téren.

Jegyek elővételben az [email protected] e-mail címen történő foglalással 1500 Ft-ba kerülnek, de a helyszínen is lesz lehetőség a jegyvásárlásra 2000 Ft-ért.

Az első Professional Meetingről bővebb információkért kattints ide!

Fotó: pinterest.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Utazás
2023 októberében startolt el a NASA Psyche küldetése, mely már csak azért is figyelemreméltó, mert a program keretében a szakemberek egy teljesen új kommunikációs rendszert is teszteltek.
Sztárok
Mindez még 2023 júniusában történt, amikor is Károly egy olyan döntést hozott fiával kapcsolatban, amit Harry "kegyetlen elutasításként" élt meg.
Sztárok
Nem forognak többé a kamerák: véget ért az Ázsia Expressz idei szezonja, így Krausz Gábor és Mikes Anna is hazatérhetett. A neves séf nem csupán közelmúltbéli élményeiket elevenítette fel, de arról...