Sztárok

Egyszerre vár gyermeket Katalin hercegné és Meghan Markle?

Az OK! magazin értesülései szerint Katalin hercegné és Meghan Markle is állapotos. Igaz lehet?

Katalin hercegné és Meghan Markle is várandós?

Elképesztő pletyka látott napvilágot, amely szerint a 35 éves Katalin hercegné, illetve a vele egyidős Meghan Markle, Harry herceg barátnője is babát vár. Ez azt jelentené, hogy Vilmos herceg és felesége hamarosan a kezükben tarthatnák harmadik gyermeküket, aminek nyilvánvalóan mindenki nagyon örülne. Bonyolultabb azonban a helyzet Meghan esetében, aki még nem ment hozzá Harry herceghez. A királynő valószínűleg nagyon mérges lenne, ha kiderülne, hogy a hír a terhességekről igaz.

Lapozz, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Fotó: people.com

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Sydney Sweeney nevét idehaza is egyre többen ismerik már, de színészi pályafutásával talán nem is kell tisztában lenni ahhoz, hogy megállapítsuk, egy igazán gyönyörű nőről van szó, aki a tudomány...
Sztárok
Jákob Zoltán és Erdélyi Mónika között elég erős barátság alakult ki az elmúlt időszakban. A milliárdos most egy merész fogadást is bevállalt!
Sztárok
Harry május 8-án Londonba érkezik, arra azonban egyre kevesebb az esély, hogy a királyi család tagjaival találkozik majd - Kamilla például kifejezetten nem vevő a herceg társaságára.