Utazás

Gyorsan jött, gyorsan megy: ennyi volt a jó idő, fel kell kötni a nadrágot

Az előrejelzés nem sok jót ígér jövő hétre.

Öt napos eső jön

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése nem túl kecsegtető a következő hétre nézve. Persze, ha szereted a gumicsizmát és az esernyőt, akkor teljes mértékben boldog leszel. Fázni nem fogunk, csak elázunk.

Juhé, zuhé!

Hétfő

A hét első napján változóan felhős, borult lesz az ég, délelőtt elszórtan, délután többfelé alakulhat ki eső, zápor, főként a déli megyékben. Időnként megélénkül a délnyugati szél, a legmagasabb nappali hőmérséklet 9 és 14 fok között mozog majd.

Kedd

Kedden eső főként nyugaton és délen többfelé fordulhat elő, északkeleten kevesebb csapadék várható. Megerősödik a délkeleti szél, a legmagasabb nappali hőmérséklet 9 és 15 fok között alakul.

Szerda

Szerdán még többfelé borult lesz az ég, de már hosszabb-rövidebb időre kisüthet a nap. Eső a délutáni órákban várható országszerte. Estére nyugat felől felszakadozik a felhőzet, a legmagasabb nappali hőmérséklet 12 és 18 fok között alakul, kellemes, tavaszi időre számíthatunk.

Lapozz tovább és megtudod, milyen idő várható a hét második felében!

Leadfotó, fotók: Pixabay.com, Met.hu

Oldalak

Utazás
Sztárok
Nem titok, hogy Katalin és Károly között különösen szoros kapcsolat és kötelék van, azt azonban csak kevesen tudják, hogy Katalin több alkalommal is segített apósának, hogy az uralkodó...
Fashion&Beauty
Pénteken lezajlott a Miss World Hungary válogatója, ahol több száz lány vonult fel a zsűri előtt. A szépségversenyben először vesz részt zsűritagként az egykori szépségkirálynő, Annoni Zita.
Lifestyle