Fashion&Beauty

Így öltözködnek a nők Párizsban - De mi köze ehhez Donald Trump-nak?

A politika manapság a divatot sem kerüli el (vagy fordítva). Párizsban a couture divathét alatt például olyat lehetett látni az utcákon, amilyet eddig soha. Mindenki ugyanazt üzente a világnak - és Donald Trump-nak.

Mindenki egyforma ruhában?!

A divatvilágban elég nagy bakinak számít, ha ugyanarra az eseményre ketten ugyanabban a ruhában érkeznek. Hát még ha ennél is több emberről van szó. Pedig a párizsi divathéten pont ez történt. Nem tudunk konkrét számokat mondani, de a fancia főváros utcáit ellepték az egyforma ruhába öltözöt nők. Ezzel szerettek volna üzenni a világnak.

A "We should all be feminists", azaz "Legyünk mindannyian feministák" feliratú pólót a Dior divatház dobta piacra, és azóta nők ezrei viselik. Célja nem csak az, hogy a női összetartást reklámozza, de Donald Trump ellen is szól, akinek számtalan nőgyűlölő megnyilvánulása volt már.

Lapozz, és nézd meg, milyen világsztárok viselik már a pólót!

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
A szakemberek szerint nem árt az óvatosság, ha esetleg összefutunk velük. Azonban ha bizonyos szabályokat betartunk, akkor nem kerülhetünk életveszélybe.
Sztárok
Még sincs annyira nagy harmónia Ben Affleck és Jennifer Lopez között? Páran már aggódtak miattuk, köztük egy közeli barátjuk is.