Sztárok

Ebből a srácból nevel új világbajnokot Hosszú Katinka és Shane? Mi nagyon drukkolunk

Hosszú Katinka ezentúl nagyon sok időt fog együtt tölteni egy 22 éves úszóval, akiről azonban egyelőre csak keveset tudni. Annyi biztos, hogy a fiatalember nagyon felnéz az úszónőre, akitől minél többet szeretne tanulni.

Hosszú Katinka ezentúl Dudás Dániellel edz

A 27 éves Hosszú Katinka csak vasárnap tért haza az Egyesült Államokból, ahol férjével együtt búcsúztatta 2016-ot, de hétfőn reggel már csobbant is a medencében. Ráadásul most nem egyedül tempózott, vele tartott új tanítványa, Dudás Dániel, aki ezentúl együtt edz majd Katinkával. Egyelőre nem lehet sokat tudni a 22 éves fiatalemberről, de annyi biztos, 2013-ban 19 évesen 1500-on nyerte Kaposvár első országos bajnoki címét a rövidpályás ob-n, amiért a város ki is tüntette.

Lapozz, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Kamilla híresen rossz viszonyt ápol Harry-vel, és ez a nem elhanyagolható jelentőségű körülmény is szerepet játszott abban, hogy ismét meghiúsult Károly király és a sussexi herceg találkozója.
Lifestyle
A Belli di Mamma ráadásul nem is először részesül e különleges megtiszteltetésben.
Fashion&Beauty
Ha nem tudsz dönteni a vagány shag és az elegáns bob között, van egy jó hírünk: a cowgirl stílus ezt a kettőt egyesíti és talán pont neked való.