Utazás

Eltűnt a Hollywood felirat - Egyetlen éjszaka alatt rongálták meg Los Angeles híres jelképét, és nem fogod elhinni, miért

A hatóságok szerint a tettesnek egyetlen éjszaka alatt sikerült módosítani a híres Hollywood feliratot, az akciót nyilván poénnak szánta az elkövető, aki Los Angeles egyik nevezetességét átnevezte Hollyweedre, így a jelképes fehér betűk a marihuánát ünnepelték.

Los Angeles drogos üdvözléssel indította 2017-et

A helyi hatóságok azt közölték, hogy az esemény szilveszter éjszaka történt, az izgalmakat kereső tettes indokoltnak érezte transzformálni Los Angeles egyik nevezetességét egy frappáns marihuánára utaló felirattá. Vasárnap délelőtt végül a Hollywood jelkép visszanyerte eredeti formáját. Továbbra sem világos, hogy kinek a számlájára írható a birtokháborítás, a rendőrség a biztonsági felvételekre támaszkodva próbál válaszokat találni, az elkövetőt még keresik.

Lapozz, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Fotók: Npr.org, Businessinsider.com

Oldalak

Utazás
Fashion&Beauty
A sírás egy természetes biológiai folyamat, amely segít kifejezni és feldolgozni az érzelmeket. De gondoltál már arra, vajon milyen hatással lehetnek a könnycseppek bőrödre nézve?
Lifestyle
A pizza az az étel, ami a világ minden táján hódít, és kevés olyan ember van, aki ne fogyasztaná szívesen – sajnos azonban mivel nem kedvez túlzottan a diétának, a legtöbb fogyókúrázó kiiktatja az...
Egészség
Ha te sem szeretnéd idő előtt elveszíteni szellemi frissességedet és agyi jólétedet, akkor jobban teszed, ha kerülöd ezeket az egyszerű és sokszor ártalmatlannak tűnő mindennapi szokásokat.