Lifestyle

A legboldogabb nők 7 szokása - Nagyon meglepődtünk, mi a titkuk

Joanna Amoedo Leite újságíró körbekérdezett az általa legboldogabbnak tartott nőismerősei között: miben rejlik a kiegyensúlyozottságuk kulcsa? A válaszokat most veled is megosztom, olvass tovább!

Tudom, hogyan kérjek segítséget

„Az életemben a legnagyobb változást az hozta, hogy mertem segítséget kérni a gyerekeim nevelésében. Sokkal hálásabb emberré váltam és képes voltam időt hagyni azokra a dolgokra, amiket nagyon élvezek.”

Meglátom másokban a jót

„A legfontosabb mentális szokásom, ami egészségessé tesz lelkileg, az az, hogy igyekszem meglátni az emberekben a jót.”

A jelenben élek

„Volt már olyan, hogy munkanélküli lettem és egyedül kellett gondoskodnom a 4 gyerekemről. Két dolgot is megtanultam ebből a helyzetből: soha nem szabad amiatt aggódni, ami még meg sem történt, és csak azokat a dolgokat kell megtervezni, amiket feltétlenül szükséges. Azóta is a jelenben élek, a pillanatnak.”

Lapozz a folytatásért!

Fotó: Pinterest

Oldalak

Lifestyle
Egészség
Te mennyire szereted ennek a közkedvelt fűszernek az ízét? Nos, ha feles kilókkal küzdesz, akkor itt az ideje, hogy beépítsd a napi rutinodba ezt a finomságot, ami segít a fogyásban azáltal, hogy...
Lifestyle
Úgy érzed, hogy a pénzed, az ékszereid és egyéb, apró értéktárgyaid nincsenek biztonságban az otthonodban, mert a betörők bármikor rábukkanhatnak? Cikkünkben most 5 olyan rejtekhelyet mutatunk, amit...
Sztárok
Vidnyánszky Attila nem hosszabbította meg Udvaros Dorottya szerződését – nyilatkozta legfrissebb, a Magyar Hangnak adott interjújában a színésznő.