Demcsáknak alaposan megnőhetnek a kiadásai – Taxizhat, mert elvették a jogsiját

Május 2-án hajnalban megváltozott Demcsák Zsuzsa kényelmes élete. Ittas vezetés miatt elkapták, majd elvették a jogosítványát.

Hogyan fogja iskolába vinni gyermekeit Demcsák Zsuzsa, és hogyan fog bejutni hajnalonként a munkahelyére? Talán még ő maga sem tudja, hisz jogosítvány nélkül nem tud vezetni, és ittas vezetés miatt ugrott a jogsija.

Zsuzsa beismerte tettét, sőt elnézést kért mindenkitől, de azt cáfolta, hogy elvették volna az iratot, sőt az eset után saját maga vezette gépkocsiját.

„ Való igaz, igazoltattak! Borzasztóan sajnálom! Kiengedtem a gőzt A Nagy Duett után. Száz méterre voltam a lakásomtól, és onnan mentem volna haza, amikor megállítottak. Hibáztam, borzasztóan sajnálom” – nyilatkozta a Borsnak, és hozzátette, a jogosítványát nem vették el.

A folytatásról a következő oldalon olvashatsz.

Fotó:Facebook/ Demcsák Zsuzsa

Oldalak

Egészség
Te mennyire szereted ennek a közkedvelt fűszernek az ízét? Nos, ha feles kilókkal küzdesz, akkor itt az ideje, hogy beépítsd a napi rutinodba ezt a finomságot, ami segít a fogyásban azáltal, hogy...
Lifestyle
Úgy érzed, hogy a pénzed, az ékszereid és egyéb, apró értéktárgyaid nincsenek biztonságban az otthonodban, mert a betörők bármikor rábukkanhatnak? Cikkünkben most 5 olyan rejtekhelyet mutatunk, amit...
Sztárok
Vidnyánszky Attila nem hosszabbította meg Udvaros Dorottya szerződését – nyilatkozta legfrissebb, a Magyar Hangnak adott interjújában a színésznő.