Fashion&Beauty

Dukai Regina couture menyasszonyi ruhákban pózolt - Mi készül itt?

Dukai Regina Instagramját elárasztották a menyasszonyi ruhás fotók. A sztár Bélavári Zita couture esküvői csodáiban pózolt, így felmerül a kérdés: mire készül Regina? A cikkben eláruljuk a választ.

Gyönyörű menyasszony lenne

Bélavári Zita divattervező nem csak a hazai sztárok és szépségkirálynők kedvence, de rengeteg menyasszonyé is, akik neki köszönhetik szebbnél szebb esküvői ruháikat. Olyan celebek tartoznak a márka arcai közé, mint Sarka Kata vagy Kulcsár Edina. A 2017-es Deluxe kollekciót pedig nem más fogja képviselni, mint Dukai Regina. A magas szépséget Borzi Vivien fotózta a Laura Virág által biztosított japán cseresznyefák árnyékában. Egyelőre nem sokat tudunk mutatni az együttműködésből, de ez a néhány fotó is önmagáért beszél. Kíváncsian várjuk az elkészült képeket és a teljes kollekciót.

Ha kíváncsi vagy, hogyan zajlott a fotózás, kattints!

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
A körömrágás az egyik leggyakoribb rossz szokás, ráadásul roppant nehéz megszabadulni tőle. Ám szerencsére ez még nem jelenti azt, hogy ne léteznének olyan megoldások, melyek nagy segítséget...
Sztárok
Ha Tóth Gabi és Krausz Gábor még együtt lennének, akkor valószínűleg az utóbbinak nagy beleszólása lett volna, hogyan is nézzen ki a konyha.
Sztárok
Különleges végső nyughelyet választottak Vágó Istvánnak. A szerettei úgy döntöttek, hogy nem akarnak számára nyilvános sírhelyet.