Lakókocsiban élnek és boldogok - Így járják be a világot ezek a fiatal párok

Gondoltál már arra, hogy milyen lenne beülni egy lakókocsiba és azzal bejárni a világot? A következő fiatal párok otthagytak csapot-papot és elindultak, hogy megvalósítsák álmaikat!

Mitch és Cleo

Az eredetileg az ausztráliai Sdyney-ben élő fotográfus, Mitch és csinos barátnője, Cleo egy saját készítésű furgonban él. Míg a pár férfitagja fotóz, addig Cleo saját bikinimárka megtervezésén dolgozik. Mint mondják, a vándoréletben a legjobb dolog, hogy nap, mint nap más helyről nézhetik végig a naplementét.

Adam és Emily

A kaliforniai pár két közös gyermekével, Cocóval és Sierrával együtt utazgat. Eredetileg csak egy 12 hónapos útra indultak, de immár 3 éve folyamatosan úton vannak. A második gyermekük például akkor látta meg a napvilágot, amikor épp Brazíliában voltak. Már bejárták egész Dél-Amerikát és utazás közben még arra is marad idejük, hogy tanítsák két lurkójukat.

Dillon és Tessa

Az alaszkai Dillon és Tessa tele vannak kalandvággyal és imádják a természetet. Évek óta úton vannak, és úgy tervezik, hogy egyszer majd hazatérnek, de addig még közel 20 ezer kilométert szeretnének megtenni.

Fotók: theplaidzebra.com

Oldalak

Sztárok
Nem titok, hogy Katalin és Károly között különösen szoros kapcsolat és kötelék van, azt azonban csak kevesen tudják, hogy Katalin több alkalommal is segített apósának, hogy az uralkodó...
Fashion&Beauty
Pénteken lezajlott a Miss World Hungary válogatója, ahol több száz lány vonult fel a zsűri előtt. A szépségversenyben először vesz részt zsűritagként az egykori szépségkirálynő, Annoni Zita.
Lifestyle