Lifestyle

Láthatatlan gyerekek árnyéka és lebegő kések - A médium is retteg az egyik leghíresebb kísértetházban

Hull, vagy hosszabb nevén Kingston upon Hull egy gyönyörű hely Angliában, az Északi-tengerbe ömlő Hull és Humber folyó torkolatában. Azonban nemcsak csodás panorámája miatt híres, hanem azért, mert „otthont ad” Nagy-Britannia egyik legfélelmetesebb kísértetházának. Olvasd el a borzongató történetét!

Egy gyerek árnyéka és lebegő kések

The Hostel – ezen a néven ismert az a félelmetes kísértetház, ami olyannyira rettegésben tartja a környék lakosságát, hogy a tulajdonosa, Andy Yates képtelen ott lakni, és senkinek sem tudja kiadni.

Yates azt nyilatkozta a Daily Mail-nek: „Egyedül éltem a házban, így halálra rémültem, amikor egyik este lementem a földszintre, és azt láttam, hogy a kések a csöpögtetőn állnak függőlegesen, tökéletes egyensúlyban. Egy másik este pedig arra eszméltem, hogy a kandallóban égő tűzből egy gyerek árnyéka válik ki, és felém tart. Mire azonban összeszedtem a bátorságom, hogy egyáltalán megmozduljak, az árnyék hirtelen a fal felé indult, és eltűnt.”

Ezek után a szörnyű tapasztalatok után nem csoda, ha Yates azon nyomban elmenekült az „otthonából”, és azóta sem tért vissza. „Próbáltam már többször is kiadni, de a leghosszabb idő, amire kivették, mindössze négy nap volt. Képtelenség megszabadulni tőle, senki sem akaródzik ott élni.” – kesereg a tulajdonos.

Yates azt is elmondta, hogy amikor meghirdette a kísértetházat, az előző tulajdonos, akit De Grey Streetnek hívnak, jelentkezett nála. „Rögtön elmondta, hogy ő 24 évig élt itt, és nem semmi dolgokat látott. Elmesélte, hogy egyik éjszaka ismeretlen erők kirángatták az ágyból, és elkezdték fojtogatni. Amint megszabadult, rögtön hívta a rendőrséget, de amikor kiértek, mégis azt hazudta, hogy tévedésből telefonált. Itt azonban még nem ért véget a történet: a rendőrök éppen kifele tartottak, egy könyvespolc hatalmas robajjal rájuk dőlt. Fejvesztve menekültek.”

Egy médium is meglátogatta a házat - kattints és tudd meg, mit állapított meg!

Fotók: dailymail.co.uk

Oldalak

Lifestyle
Utazás
Mutatjuk, milyen időjárás vár ránk április utolsó, illetve május első napjaiban.
Lifestyle
A fogyókúrák és diéták világa mindig is kihívást jelentett azoknak, akik egészségesen szeretnének élni és testsúlyukat kontrollálni. Egy friss kutatás azonban érdekes perspektívát kínál a reggeli...
Lifestyle
A mosás legtöbbünknek nem kifejezetten tartozik kedvenc elfoglaltságaink közé, a mosókapszulák viszont jelentősen egyszerűbbé teszik a dolgunkat. Mielőtt viszont mosókapszulákat vásárolnál, érdemes...