Veréb, Éjfél, Vasárnap - Ezek mind-mind celebgyerekek keresztnevei

A celebgyerekek élete születésüktől kezdve kiváltságokkal jár, miért pont a nevük ne lenne különleges? Ám sztárjaink sokszor nem csak jól hangzó, hanem elég bugyuta neveket adnak csemetéiknek. Jöjjenek a legfurcsábban hangzók csokorba szedve!

Jamie Oliver gyermekei

A sztárszakács és felesége négy gyönyörű gyermek szülei, de nevük hallatán az emberek többségének szemöldöke a homlokáig szalad. A három lányt Poppy Honey Rosie-nak (Mákgubó Méz Rózsa), Daisy Boo Pamelának (Százszorszép Boo Pamela), és Petal Blossom Rainbow-nak (Sziromlevél Gyümölcsfavirág Szivárványnak), míg a legkisebbet, a kisfiút, Buddy Bear Maurice-nak, vagyis Mackótestvér Maurice-nak hívják. A kérdésre, hogy honnan ez a sok fura név, csak annyit tudtak válaszolni: "Nem tudtunk dönteni".

Beyonce és Jay Z lánya: Blue Ivy

A gyönyörű énekesnő és producer férje igazán különleges nevet választottak első gyermeküknek, hiszen a kislány a Blue Ivy, vagyis Kék Repkény nevet kapta. Bár elsőre nem tűnik túl értelmesnek ez a névválasztás, a kék Jay Z életében fontos és visszatérő szín, az Ivy pedig nem a növényre, hanem a római IV-es számra utal, ugyanis a sztárpár életében ez egy visszatérő szimbólum, kapcsolatuk erősségét mutatja. Például április 4-én esküdtek (04.04.) és mindkettejük 4-én is született. A pár most biztos különlegesnek érzi ezt évet is, hiszen kislányuk nemrég lett négyéves.

Fotó: jowi.club, thedishh.com

Oldalak

Sztárok
Sydney Sweeney nevét idehaza is egyre többen ismerik már, de színészi pályafutásával talán nem is kell tisztában lenni ahhoz, hogy megállapítsuk, egy igazán gyönyörű nőről van szó, aki a tudomány...
Sztárok
Jákob Zoltán és Erdélyi Mónika között elég erős barátság alakult ki az elmúlt időszakban. A milliárdos most egy merész fogadást is bevállalt!
Sztárok
Harry május 8-án Londonba érkezik, arra azonban egyre kevesebb az esély, hogy a királyi család tagjaival találkozik majd - Kamilla például kifejezetten nem vevő a herceg társaságára.