Ez ám az átalakulás! Csodás testet villantott a világsztár

A botrányairól híres énekesnő friss képe nagy port kavart Instagram követői körében, azonban pozitív értelemben. A fotó már több mint 126 ezer lájknál és 3500-an kommentnél jár.

Hatalmas fogyás

Britney Spears miatt sokáig aggódhattak a rajongói, mivel az énekesnő magánéleti problémái miatt az alkoholhoz fordult, majd a bulizást választotta két kisgyeremeke helyett. A kicsapongó időszak szerencsére hamar lecsengett, de az egészségtelen életmód miatt sok felesleg szaladt fel az énekesnőre, amit azonban sikerült végre leadnia. Erre az alábbi képek a legjobb bizonyíték.

Új karrier a gyerekekkel

Az edzésen kívül Brit a családdal is sok időt tölt, még úgy is, hogy Las Vegasban most újította meg további 3 évre a szerződését, ahol nap mint nap emberek ezrei nézik meg a fellépéseit. Fiainak, Seannak és Jadennek sem kell édesanyjukat nélkülözniük, hiszen mindenhová magával viszi a lurkókat.

Fotók: instagram.com

Oldalak

Egészség
Sokak szerint a joghurt vagy épp a tejföl, esetleg a kefir tetején felgyülemlett lé azt jelzi, hogy a termék már rossz és nem fogyasztható, a szakember szerint ez azonban egy óriási tévhit.
Lifestyle
A tasteatlas.com nevű angol gasztroportál évente közzéteszi, hogy az egyes országokban mely helyi különlegességekért bolondulnak a külhoniak. Lássuk az idei magyar toplistát!
Sztárok
A 24 éves Noelia Voigtot tavaly ősszel, a nevadai Renóban kiáltották ki a Miss USA szépségverseny győztesének. Diadalával a fiatal nő történelmet írt, ugyanis ő volt a verseny történetének első...