Szomorú! - Ezért tört össze Lagzi Lajcsi a börtönben

Galambos Lajost a minap meglátogatták a gyerekei a börtönben. A zenész sajnos nem tudott erőt meríteni a gyerekekkel való találkozásból, épp ellenkezőleg: teljesen összeomlott lelkileg, miután látta és hallotta őket.

"Büszke vagyok a gyerekeimre"

A trombitaművész eddig nem akarta, hogy a gyerekei bemenjenek hozzá a börtönbe a beszélőre, mert nem szerette volna, hogy Boglárka, Lajos és Istvánka úgy lássák őt, ahogy. Ám mivel a bíróság azt sem engedte, hogy Lajcsi telefonon beszéljen a gyerekeivel, a mulatós zenész meggondolta magát.

Lajcsi az ügyvédjén keresztül válaszolt a Blikk kérdéseire.

"Büszke vagyok a gyerekeimre, mert nagyon felnőttként viselkedtek a beszélőn. Amikor azonban elmentek, végtelen ürességet és szomorúságot éreztem magamban. Mély, tartalmas és bensőséges beszélgetés volt, ami ügyfelemet is rendkívül megviselte, hiszen mindenkinek nehéz feldolgozni a történteket. Akárhogy is nézzük, a kamasz gyereknek érthetetlen, hogyan kerülhetett ügyfelem rács mögé. Természetesen hisznek édesapjuk ártatlanságában, és remélik, hogy karácsonyra mégis hazatérhet" - tolmácsolta a napilapnak a zenész ügyvédje.

Oszd meg a cikket másokkal is, ha tetszett!
Ezt is ajánljuk: Ilyen vészesen lefogyott Frei Tamás - Fotó!

Fotó: MTI; Leadfotó: TV2

Oldalak

Egészség
Mindannyian tudjuk, hogy sajnos a rák az egyik leggyakoribb, gyógyíthatatlan betegség szerte a világon. De gondoltad volna, hogy már olyan apró dolgokkal is csökkentheted a kockázatát, mint bizonyos...
Lifestyle
Ha azt tapasztalod, hogy bőröd száraz, illetve állandóan hámlik, hiába veted be naponta hidratáló krémjeidet és szérumjaidat, talán itt az ideje, hogy inkább az étrendeden változtass.
Sztárok
Véget ért a klubszezon Szoboszlai Dominik számára, mivel sem az Európa-liga, sem az FA-kupa döntőjében nem lép pályára a Liverpool FC. Egy kupát a középpályás azért így is nyert a csapattal.