Pihenj David Copperfield szigetén! - Ilyen egy varázslatos nyaralás

A többszörös Emmy-díjas amerikai illuzionista, David Copperfield hihetetlen mutatvánnyal állt elő - a híres bűvész a privát szigetét kicsit átalakította és örömmel várja a luxusnyaralások iránt érdeklődőket, akik varázslatos napokat tölthetnek el a trópusi környezetben.

Varázslatos nyaralás a mágus szigetén

A Bahama-szigeteknél található a mágus privát kis csodaországa, melyhez a Musha Cay területe is tartozik. A különleges fősziget a sztár szállása, de nemrég vendégházakat is építtetett a 2006-ban megvásárolt, 50 millió dollárt érő, azaz közel 14 milliárd forintos területre. A világ legsikeresebb bűvésze a vendégek szállása mellett még egy strandmozit, balinéz stílusú tengerparti pavilonokat és teniszpályát is készíttetett, majd a Musha Cay szomszédságában található, 10 másik szigetecskét is felvásárolta, hogy a háborítatlan természetet és a nyugalmat kínálhassa vendégeinek. Az egyedi nyaralóhely így 700 négyzetméternyi trópusi erdővel, 40 homokos partú stranddal, jet skizési és búvárkodási lehetőséggel várja azokat, akiket a különleges szállás, a mozi, a show-estek és a luxus felszereltségű konditerem eddig még nem győzött meg. A világ legvarázslatosabb nyaralásaként hirdetett programon 37.000 dollárt, azaz 10 millió forintot kell fizetnünk, hogy egy 12 fős társasággal a főszigeten éjszakázhassunk. Ha a sztárt is ki szeretnénk túrni és az egész szigetet csak a magunkénak akarjuk, akkor 24 fő tölthet el egy éjszakát a szállásokon - mindezt 57.000 dollárért, azaz 16 millió forintért. Ha a nagyobb csomagra fizetünk be, akkor a házigazdától egy ajándékot is remélhetünk - egy kilenc méter hosszú katamaránt is kapunk kölcsönbe a nyaralás idejére. De vajon kit is érdekel a magánbirtokból nyaralóhellyé alakított sziget? Eddig Johnny Depp, Bill Gates és Oprah Winfrey írhatta be a nevét a vendégkönyvbe.

Kisebb vendégházak is vannak

Igazi álomhely

Fotók: elledecor.com

Oldalak

Sztárok
Ha ez nem lett volna elég, Megyeri Csillát és Puskás-Dallos Petit majdnem letojta egy galamb a körbejáráson. Még el sem indult a műsor, de már folyik az élet a luxusbörtönben.
Sztárok
Egy királyi szakértő szerint Katalin nővérére, Pippa Middletonra különleges feladat várhat, amikor a trónörökös feleségéből királyné lesz.
Fashion&Beauty
Meryl Streep nemcsak tehetséges színésznő, de igazi stílusikon is egyben, aki a hetedik X felett is képes lenyűgözni mindenkit.