Botrányhősnők jönnek a Szigetre – Támad a Pussy Riot!

Nemrég derült ki, hogy a feminista-punk-aktivista, Putyin-ellenes performanszairól elhíresült Pussy Riot zenekar két emblematikus frontembere, Nadja és Mása a Szigetre is ellátogatnak, ahol egy nyilvános, interaktív színpadi beszélgetésen vesznek részt. Íme, a részletek!

Lázadás a láthatáron!

Ahol a Pussy Riot tagjai megjelennek, ott bizony kő kövön nem marad. A Glastonbury fesztiválon már csináltak egy kisebb felfordulást, bár a BBC csak így jellemezte a fellépésüket: „Nagyon klasszak voltak, hihetetlenül inspirálóak.” Az angliai sikerükön felbuzdulva a lányok azzal jelentkeztek a Sziget szervezőinél, hogy a külföldön "Island of Freedom" néven hirdetett fesztiválra is szívesen eljönnének, hogy egy interaktív beszélgetést tartsanak.

Fotó: out.com

Oldalak

Lifestyle
A Gmail folyamatosan fejlődik, hogy igazodni tudjon a felhasználók igényeihez. A levelezőrendszerben egy új gombot kapunk majd.
Sztárok
Ákos lezárta az akusztikus koncerteket, és innentől a nyári turnéra fog koncentrálni. Később kiderül, hogy a lánya itt is feltűnik-e majd a színpadon.
Sztárok
Nigériai látogatásuk során a sussexi hercegi pár, Meghan és Harry óriási hibát vétett, amiért csak úgy zúdulnak rájuk a kritikák, valamint a nem túl szép jelzők, mint például a "hazaáruló", ami...