Mutasd a mosolyod és dobj egy fotót Kőváry Barnának!

Az egyedi stílusáról ismert magyar rally bajnok Kőváry Barna ez alkalommal más vizekre evez, és az extrém élményeket nem a versenypályán, hanem egy fotópályázat zsűrijében keresi. Bárki megmutathatja Barnának a tehetségét, és lefotózhatja egy nyári élményét, örömét vagy szép mosolyát a #NagyMosoly2015 taggel ellátva. (x)

Dübörög az adrenalin

„Szeretem nézni az emberek arcát, amikor beülnek mellém. Látom, hogy a vezetés mekkora örömet jelent. Ilyenkor megnő a pulzusszám, dübörög az adrenalin. Engem is felvillanyoz, ha látom, hogy húzódik a mosoly az emberek arcán egy-egy vezetés után. Remélem, hogy sok izgalmas élményt fogok látni a képeken, ezért is vállaltam a NagyNap.hu felkérését” – mesélte Kőváry Barna.

A versenyző segítségére lesz a döntésben Alexy Vivien a Budapest with us blog szerzője. Vivi mottója, hogy „a divat változik, de a stílus örök”. Éppen ezért a stílusosság mellett a képeken a lendületet és a kalandot fogja figyelni, a széles mosolyok mellett.

Az érzések dinamikus megjelenését Gacsádi Albert fotográfus kíséri figyelemmel, aki több mint 15 éve dolgozik a szakmában és leginkább portrékat, rendezvényeket, családokat valamint koncerteket fotóz. Mint mondja, azért választotta ezt az utat, mert a tárgyak nem mosolyognak vissza rá, márpedig a mosoly rendkívül fontos számára, összehozza az embereket, megnyitja a szíveket.

Mosolyogj és nyerj!

A #NagyMosoly2015 fotópályázat célja, hogy összegyűjtse és bemutassa a nyári kalandokat és élményeket úgy, ahogy azt az emberek látják és megélik. A pályázatra bárki nevezheti a mosolyát, élményeit és kalandjait bemutató képeket a #NagyMosoly2015 hashtaget használva. Nevezni lehet az Instagramról, a Facebookról és a Twitterről is.

A képeket elektronikusan 2015. július 19-ig lehet nevezni, ami igazán megéri, hiszen a zsűri által választott legjobb tíz kép készítője között összesen 100.000 forint értékben élményekre váltható vouchert oszt szét a játékszervező NagyNap.hu, amely az ajándékozás elismert szakértője. A közönségszavazás 2015. július 24-ig tart, és a legtöbb szavazatot kapott pályamű készítője 50.000 forint értékű ajándék élményre váltható voucherrel gazdagodik.

Szavazás

A képet az applikációban is fel lehet tölteni, valamint ott lehet a szavazatokat is gyűjteni: http://tiny.cc/NagyMosoly2015

A zsűri által választott legjobb tíz kép és a közönségszavazás nyertes fotói megtekinthetők lesznek a budapesti Három Hét Galériában. A nyerteseket másodmagukkal várják az ünnepélyes díjátadóra 2015. július 27-én 19:00 órakor a galériában.

Oldalak

Fashion&Beauty
Április 27-én szombaton rendezték meg a Perwoll Fenntartható Divat Nap-ot a Magyar Nemzeti Múzeumban, melynek keretén belül divatbemutatókon, kerekasztal beszélgetéseken, és izgalmas kiállításokon...
Lifestyle
A sötétzöld levelű növény az egészségre gyakorolt számos pompás hatásáról közismert.
Sztárok
Nem titok, hogy Katalin és Károly között különösen szoros kapcsolat és kötelék van, azt azonban csak kevesen tudják, hogy Katalin több alkalommal is segített apósának, hogy az uralkodó...