Fenyő Miklós: "Nem lehet egy nővel leélni az életet"

Nemrég írtunk Plexiről, Fenyő Miki cserfes vokalistájáról, akit az énekes iránt érzett reménytelen szereleme kergetett öngyilkosságba, de a rajongók tanúsága szerint már a legnagyobb jampi sem a régi. Fenyő gyászolja nemrég elhunyt szerelmét és gyászolja a feleségét is, tekintete üres, szemében már csak szomorúság van.

Magányos jampi

Fenyő Miklós legutóbbi koncertjén megtörten, mély fájdalommal a hangjában énekelte régi slágereit, írja a Story magazin. Az öltőzőjében magányosa üldögélt és nem beszélt senkivel, a koncert után is, épp hogy csak odaköszönt a zenekari tagoknak és rajongóknak, és már ment is haza. Nem csoda, hogy ennyire maga alatt van, hisz két nőt is gyászol.

Fenyő 2013 szeptemberében vesztette el a feleségét, Ágit, majd egy évre rá a szerelmét, kolléganőjét, szeretőjét, Plexit, a Modern Hungária énekesnőjét. Plexi, alias Csordás Ilona a halála előtti utolsó estéjét még az énekessel töltötte, majd lement a Duna-partra és belevetett magát a folyóba.

"Nem lehet egy nővel leélni az éltet"

Fenyő sosem vállalta fel, hogy Plexi a szeretője, a nő talán ebbe is pusztult bele, az örök másodhegedűs szerepébe, ám a zenész egyik interjújában megválaszolta a kérdést: "Az én pályámon, az én habitusom mellett képtleneség egy nővel leélni az életet." - mondta egy korábbi interjújában.

Fotó: MTI/Krizsán Csaba, youtube.com

Oldalak

Lifestyle
A sötétzöld levelű növény az egészségre gyakorolt számos pompás hatásáról közismert.
Sztárok
Nem titok, hogy Katalin és Károly között különösen szoros kapcsolat és kötelék van, azt azonban csak kevesen tudják, hogy Katalin több alkalommal is segített apósának, hogy az uralkodó...
Fashion&Beauty
Pénteken lezajlott a Miss World Hungary válogatója, ahol több száz lány vonult fel a zsűri előtt. A szépségversenyben először vesz részt zsűritagként az egykori szépségkirálynő, Annoni Zita.