Fashion&Beauty

Mutasd a striád! - Divatba jön a tigriscsíkos bőr?

A narancsbőr mellett bizony a striák is meg tudják keseríteni a nők életét. A hirtelen növekedés, a hízás, fogyás vagy szülés kísérőjeként feltűnő, el nem tüntethető, csak halványítható vonalak azonban már nem számítanak cikinek.

Te szereted a vonalaidat?

A szépséges és hibátlannak tűnő modell, Chrissy Teigen nemrég megosztott magáról egy képet, melyen jól látszik, hogy bizony a hírességeknek is meg kell küzdeniük a fehér vonalkákkal. Az amerikai sztár az őszinte fotójával egy új irányzatot, a #‎LoveYourLines‬-t, azaz a szeresd a vonalaid kampány indította útjára, mely arra biztatja a nőket, hogy ne szégyenkezzenek a testük miatt.

Van, aki a várandósság alatt szerzi őket

A sportőrülteket sem kíméli

Fotók: elitedaily.com

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.
Fashion&Beauty
Sztárok
Nem titok, hogy Katalin és Károly között különösen szoros kapcsolat és kötelék van, azt azonban csak kevesen tudják, hogy Katalin több alkalommal is segített apósának, hogy az uralkodó...
Fashion&Beauty
Pénteken lezajlott a Miss World Hungary válogatója, ahol több száz lány vonult fel a zsűri előtt. A szépségversenyben először vesz részt zsűritagként az egykori szépségkirálynő, Annoni Zita.
Lifestyle