Fenekelés és rövid légyottok - Sztárok szextitkai

Gondolná, hogy komoly híradós félreeső parkolókban esik neki a párjának? És azt el tudja képzelni, hogy a híres fitnesz házaspár a temetőben is eltöltött már egy-két pásztorórát? Pedig ha belegondolunk, nincs ebben semmi rossz, hiszen ők is felnőtt emberek, felnőtt vágyakkal. Eláruljuk a hazai sztárpárok hálószoba titkait!

Egy kis fenekelés sosem árt

Gesztesi Károly a Hal a tortán egyik adásában, iszogatás közben szólta el magát, miközben volt feleségei szexuális szokásairól mesélt.

"Soha, egyik feleségemet sem, senkit nem bántottam. Bár az egyiknek a fenekét egyszer elvertem, utána pedig kiszóltam az ablakon, hogy ez csak szerepjáték! Szerintem tudjuk, ki az." - mondta sejtelmesen a színész, miközben mindenki sejtette, hogy Liptai Claudiáról beszélt.

Fotó: MTI, TV2

Oldalak

Sztárok
Sydney Sweeney nevét idehaza is egyre többen ismerik már, de színészi pályafutásával talán nem is kell tisztában lenni ahhoz, hogy megállapítsuk, egy igazán gyönyörű nőről van szó, aki a tudomány...
Sztárok
Jákob Zoltán és Erdélyi Mónika között elég erős barátság alakult ki az elmúlt időszakban. A milliárdos most egy merész fogadást is bevállalt!
Sztárok
Harry május 8-án Londonba érkezik, arra azonban egyre kevesebb az esély, hogy a királyi család tagjaival találkozik majd - Kamilla például kifejezetten nem vevő a herceg társaságára.