Détár Enikő vadul szeret bulizni

Détár Enikőnek ritkán van ideje kiereszteni a gőzt, de ha úgy adódik, akkor anyait-apait belead a bulizásba. A házibuli nem igazán az ő műfaja, inkább hangos szórakozóhelyekre szeret járni, ahol dübörög a zene.

Dancing Queen

A Madách Színház színésznője szabadidejében nem otthon ücsörög, inkább elmegy valamelyik belvárosi szórakozóhelyre és táncra perdül.

"Nagyon szeretek táncolni! Szívem szerint még mindig diszkóba megyek. Kicsit korszerűbb zenéket szeretek, mint a velem egyidősek. Az ötvenedik születésnapomra is diszkót szerveztem magam köré. Szeretem kiengedni a gőzt. A párom, Péter kissé más beállítottságú, de a kedvemért mindig velem tart." - mondta még régebben a HOT! magazinnak Enci.

Fotó: TV2

Oldalak

Sztárok
Nem titok, hogy Katalin és Károly között különösen szoros kapcsolat és kötelék van, azt azonban csak kevesen tudják, hogy Katalin több alkalommal is segített apósának, hogy az uralkodó...
Fashion&Beauty
Pénteken lezajlott a Miss World Hungary válogatója, ahol több száz lány vonult fel a zsűri előtt. A szépségversenyben először vesz részt zsűritagként az egykori szépségkirálynő, Annoni Zita.
Lifestyle